fbpx
5 Lucruri pe care trebuie sa le respecti ca sa devii un model de succes - Videochat Buzau
875
post-template-default,single,single-post,postid-875,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
model videochat

5 Lucruri pe care trebuie sa le respecti ca sa devii un model de succes

In ultima perioada tot mai multe fete care isi doresc sa inceapa o cariera de model online sau care sunt la inceput de drum ne intreaba ce trebuie sa faca pentru a avea succes.

Este important de retinut ca veniturile din videochat sunt constante si cu mult peste media din Romania, dar doar o parte din modele ajung sa castige sume de bani fabuloase.

Spre surprinderea tinerelor, a fi cat mai permisiva si dispusa sa faci orice ca sa ii multumesti pe membrii platformei nu este cheia catre succes. Pentru a deveni un model de top este nevoie sa iei in considerare o multitudine de elemente, dar noi iti vom prezenta 5 dintre cele mai importante.

1. Limba engleza. Sumele de bani castigate vor fi direct proportionale cu cunostintele tale de limba engleza. Venitul tau se va baza strict pe abilitatile tale de comunicare cu membrii online. Un zambet frumos atrage atentia, dar nu pastreaza interesul pe termen lung. Daca vrei sa fii un model de top, si cunostintele tale de limba engleza trebuie sa fie la acelasi nivel. Din fericire, nu e niciodata prea tarziu ca sa inveti!

2. Profesionalismul. Meseria de model de videochat trebuie tratata cu seriozitate. Chiar daca vei lucra de acasa, trebuie sa iti stabilesti clar un program, sa nu te implici emotional cu membrii cunoscuti online mai mult decat este cazul, sa nu te lasi afectata daca cineva iti spune ceva ce nu iti place si sa tratezi totul cu calm si atentie. Nu iti aduce problemele din viata reala in mediul virtual si invers.

3. Ambitia. Doar fetele care au ambitie vor putea ajunge modele de top. Daca vrei sa castigi mai multi bani decat un model mediu, trebuie sa lucrezi mai mult, sa cunosti cat mai multi oameni in mediul virtual, sa ii identifici pe cei care sunt dispusi sa plateasca si sa ii fidelizezi. Acest lucru se poate intampla doar daca vei lucra mai multe ore si vei sacrifica iesirile in club, pauzele lungi si dese si serialele.

4. Acceptarea. Atunci cand accepti si nu mai ascunzi faptul ca lucrezi de acasa ca model online, un sentiment de libertate si incredere de sine va pune stapanire pe intreaga fiinta a ta. Cand nu te vei mai ascunde de familie, prieteni, iubit, te vei simti mai puternica, iar acest lucru se va vedea si pe camera. Intelege si fa-i si pe cei din jur sa inteleaga ca a face videochat nu e un lucru rau sau injositor, din contra!

5. Pune-te in valoare. Investeste in tine. Fii mereu aranjata si cocheta. Nu te baza pe faptul ca iti sta bine si nemachiata sau ca parul tau e frumos oricum. Probabil asa este, dar barbatilor le plac femeile cochete, aranjate, cele care au grija de aspectul lor fizic. Intra pe siteurile de profil si observa modelele de top, vei vedea ca toate arata impecabil, indiferent de forme, culoare a parului, inaltime.

Daca iti doresti sa incepi o cariera in videochat si ai nevoie de indrumarea unor specialisti, trainerii nostri iti stau la dispozitie. Contacteaza-ne in oricare dintre orasele Buzau, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Braila, Craiova, Focsani, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui, iar noi te vom ajuta.APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!